Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst door de voordeur valt direct de mooie lichtinval op. Dit geeft de hal (ca 11 m2) met plavuizen een bijzondere uitstraling.
Vanuit de hal is er een trap naar de eerste verdieping. Tevens komt u via de hal in de woonkeuken ( ca 33 m2), woonkamer (ca 25 M2 ), kamer 1 ( 9 m2), kamer 2 (25 m2), toilet en badkamer.

De sfeervolle woonkeuken, gesitueerd aan de achtertuin, heeft een stenen vloer, die deels bestaat uit oud Groningse plavuizen. Het kookgedeelte is eenvoudig doch praktisch. Vanuit het woon/zit deel kijkt u door grote ramen de prachtige tuin in en zit u als het ware midden in de natuur. Vanuit de keuken kunt u rechtstreeks naar buiten, waar aansluitend een terras (16 m2) is aangelegd. Vanaf het terras kunt u genieten van de prachtige tuin.

De woonkamer ligt aan de straatzijde en heeft een beukenhouten vloer. Ook deze vloer is geisoleerd.

Kamer 1 is momenteel in gebruik als werkkamer. De geisoleerde houten vloer is in 2015 voorzien van kantoorvloerbedekking.

Kamer 2 wordt  gebruikt als kantoor. Het kantoor heeft een eigen voordeur waar u door een klein halletje in het kantoor komt. De betonnen vloer is voorzien van een geisoleerde laag met daar bovenop een laminaatvloer.
Deze ruimte is natuurlijk ook voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als slaapkamer of praktijkruimte, uitermate geschikt.

Via kamer 2 kunt u naar de aanpalende schuur (12 m2 ). Deze schuur is ook via een buiten deur bereikbaar.
In de schuur is een eenvoudige wasruimte gebouwd, geschikt voor een wasmachine en wasdroger. Ook hangt hier de cv-ketel (2007)

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 2 royale (slaap)kamers.
Een kamer ( 20 m 2) ligt op het zuidoosten. Deze heeft een ruime dakkapel en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

De tweede kamer (22 m 2) ligt op het noordwesten. Er is kastruimte middels schuivende panelen gecreëerd.

Extra ruimte
De solide, mooie garage/schuur ( 52 m2) is opgetrokken uit hout en heeft een stenen vloer. De schuur is zowel bereikbaar via de oprit als de tuin. In de schuur is elektriciteit aanwezig.
De ruimte leent zich voor velerlei doeleinden, zoals garage, fietsenstalling, werkplaats etc. De ruimte is niet geïsoleerd.
Op het dak liggen de 24 zonnepanelen.

Achter in de tuin staat een houten kippenhok met ren.
De tuin is een juweeltje. Zowel de boomgaard, siervijver als siertuin liggen er goed bij. Een hoveniersbedrijf heeft het groot onderhoud gepleegd. Voor het laatst in januari 2018.